Regulament

Regulament

Regulament  

DRIVER AUTO CLUB este o comunitate a conducătorilor auto, care oferă membrilor săi intermedierea spre o gamă vastă de beneficii. Elementul de lucru al comunității este DRIVER CARD, un card cu ajutorul căruia beneficiarii primesc reduceri din partea tuturor partenerilor DRIVER AUTO CLUB. Pentru a intra în posesia cardului este necesară înregistrarea pe pagina ALĂTURĂ-TE (link incorporat la pagină) sau la oficiul DRIVER AUTO CLUB (link incorporat la contacte)  iar, ulterior, cardul vă este livrat la adresa indicată.  Îregistrarea beneficiarilor în baza de date a comunității DRIVER AUTO CLUB se realizează în mod automat de la achiziționarea DRIVER CARD pentru ca aceștia să beneficieze de facilitățile oferite, de oferte promoționale și alte evenimente din lumea auto.

Deţinătorii DRIVER CARD au privilegiul de a beneficia de Reduceri oferite de parteneri prin sistemul de discount direct. Reducerea dată de Card nu se cumulează cu alte reduceri sau acțiuni de fidelizare oferite de partener în cadrul altor campanii.

 

ACCEPTAREA REGULAMENTULUI

Regulament este documentul ce reglementează utilizarea DRIVER CARD. Vă încurajăm să citiţi cu atenţie acest document.

Autorii îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza prezentul REGULAMENT în orice moment, urmând ca astfel de modificări să între în vigoare numai după anunțul în comunitate în prealabil cu 15 zile.

CONDIȚII DE ACHIZIȚIONARE

Orice conducător auto poate intra în posesia DRIVER CARD.

Un card poate deservi mai multe automobile, condiția este ca respectivele automobile să aparțină aceleiași persoane sau unei rude de gradul 1, faptul fiind demonstrat prin pașaport tehnic sau actele ce confirmă rudenia. Fiecare posesor al DRIVER CARD își asumă responsabilitatea respectării condițiilor de folosință.  

ARIA DE VALABILITATE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

Cardul de reducere DRIVER CARD este valabil pe tot teritoriul Republicii Moldova, la companiile partenere ale comunității. Toate aceste companii sunt indicate pe harta de pe site (link incorporat la hartă). Inițial cardul vă este eliberat pentru o perioadă de un an și presupune o investiție de 149 de lei, cu posibilitatea anuală de prelungire a acestuia la preț de ... lei. Falsificarea oricărui card se pedepsește conform legii.

DEFINIŢII

Card – tip de cartelă, oferită membrilor comunității, ce oferă posibilitatea de a beneficia de Reducerile partenerilor.

Reducere – condiţie specială de care beneficiază doar deţinătorul DRIVER CARD, ce constă în reduceri la utilizarea unui serviciu sau produs oferit de partener doar la prezentarea DRIVER CARD.

Ofertă – propunere făcută de către partener(i) de oferire a unui serviciu sau produs, la un preț promoțional, adresată tuturor membrilor comunității.

Cupon – certificat ce oferă membrului comunității posibilitatea de a utiliza un serviciu sau produs, conform ofertei propuse de partener.

GARANŢIE/RĂSPUNDERE DRIVER AUTO CLUB

DRIVER AUTO CLUB informează beneficiarii despre facilităţile şi ofertele partenerilor şi creează condiţii de obţinere a lor.

DRIVER AUTO CLUB nu posedă sub nici o formă calitatea de vânzător/furnizor, ci este doar un intermediar dintre beneficiari şi parteneri.

Serviciile și produsele sunt prestate/oferite de parteneri, motiv pentru care DRIVER AUTO CLUB nu răspunde faţă de beneficiar pentru încălcarea obligaţiilor de către partener. Toate obiecțiile beneficiarilor legate de calitatea serviciului sau produsului oferit de partener vor fi adresate direct acestuia.

SITUAȚII DIVERSE

În cazul în care ați pierdut sau v-a fost furat cardul, este necesar să anunțați administrația DRIVER AUTO CLUB printr-un e-mail la info@driver.md.

Dacă vindeți automobilul înregistrat pe DRIVER CARD, vă păstrați titulatura de membru, înregistrând pe cardul dvs. autoturismul curent, iar noul proprietar al mașinii primește DRIVER CARD-ul cu o reducere de 20%.

CONFIDENŢIALITATE

Datele furnizate de către beneficiari sunt strict confidenţiale. DRIVER AUTO CLUB se angajează faţă de beneficiari să nu furnizeze aceste date unor terţe persoane sau companii şi să le utilizeze strict pentru uzul relaţiei dintre utilizator şi DRIVER AUTO CLUB.

DRIVER AUTO CLUB utilizează datele personale pentru monitorizarea activității comunității și a sistemului de reducere al partenerilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre acţiunile ulterioare.

FEEDBACK

Toate sugestiile și opiniile Beneficiarilor ce țin de calitatea serviciilor și produselor Partenerilor pot fi expediate pe poșta electronică a DRIVER AUTO CLUB – info@driver.md