Despre noi

Despre noi

 

Cine suntem?

Am format o comunitate a automobiliștilor în scopul de a ne îmbunătăți experiența la volan și a ne ușura exploatarea de zi cu zi a automobilului. Driver Auto Club este prezent în mediul on-line prin site-ul www.driver.md pe care îl explorezi la moment, dar și pe Facebook (www.facebook.com/driver.md/), acolo unde menținem comunicarea și schimbul de experiență dintre membrii clubului, unde plasăm ultimele noutăți în materie de servicii Driver Auto Club, dar și unde oferim asistență. De asemenea, membrii clubului pot beneficia de asistență amplă apelând un număr unic de telefon - 022 95 00 95

Dar cea mai importantă experiență a Driver Auto Club se desfășoară dincolo de lumea on-line și telefonică. De ea beneficiază toți membrii clubului, care, utilizând DRIVER CARD (cardul de membru) pot apela la partenerii noștri pentru servicii din diverse ramuri: asistență tehnică (evacuator, deblocarea portierei, pornirea motorului cu ajutorul bateriei, pană la roată, alimentare în drum ș.a.), suport juridic și consultanță (în caz de accident, comisar de avarie, despăgubiri, litigii ș.a.), reduceri (combustibil, asigurări, piese auto, reparații auto, accesorii auto, spălătorii auto, serviciul „șofer treaz” ș.a.)

Ca și orice comunitate veritabilă, organizăm off-line-uri, prezentări, tombole, fiind prezenți la deschiderea saloanelor auto, stațiilor PECO și alte evenimente. Despre fiecare asemenea ocazie vei afla urmărind activitatea Driver Auto Club.

Sperăm să alegi să pornim împreună la drum!

Ca să intri în posesia DRIVER CARD, înregistrează-te aici.

P.S. Pentru că ne pasă de cât de mulțumiți sunt membrii clubului nostru, le stăm la dispoziție 24/7 la nr. de tel. 022 95 00 95.

 

Valorile Noastre

Noi le urmăm cu dedicație, pe tine te îndemnăm să ne verifici și să te convingi:

- operativitate

- calitate

- transparență

- grijă pentru Membri

 

Unde ne găsești?

În inima capitalei, la oficiul nostru din strada Șciusev 73.